"Είναι εκπληκτικό τί ανόητα πράγματα μπορεί κανείς να πιστεύει προσωρινά, αν σκέφτεται για πολύ μόνος του, ιδίως στην οικονομική επιστήμη". John Maynard Keynes (1936, The General Theory).

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το άρθρο για τη δεοντολογία, έκδοση 2.0!

Με την ευκαιρία του διαδικτυακού συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Οικονομικών (World Economics Association), το οποίο είναι αφιερωμένο στην δεοντολογία της Οικονομικής Επιστήμης, ετοίμασα και μια νέα εκδοχή του πρώτου-πρώτου εκείνου άρθρου. Όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο δεν έλυσα τα θέματα δεοντολογίας, αλλά στο μεταξύ προστέθηκαν και νέα.

Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε στο σύνδεσμο
http://www.blogger.com/img/blank.gifu/shortstoriesofdependency_Feb12_FULL%20VERSION.pdf (αντιγράφετε τον σύνδεσμο ή ανοίγετε το σύνδεσμο από την αριστερή στήλη του ιστολογίου)

και μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο, να διαβάσετε τα άρθρα και να συμμετέχετε σε αυτό διαδικτυακά (η συμμετοχή είναι δωρεάν), αλλά και να κάνετε και σχόλια, εάν εγγραφείτε στο ιστολόγιο του συνεδριου
http://weaethicsconference.wordpress.com (αντιγράφετε το σύνδεσμο ή ανοίγετε το σύνδεσμο από την αριστερή στήλη του ιστολογίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου